Reviews

Meer reviews kunt u vinden op Google. 

"Ik kom net thuis en zie twee geweldig mooi gemaakte ramen. Mijn complimenten voor hoe het gemaakt en afgewerkt is. Hier gaan wij veel plezier van krijgen. Ook de complimenten aan Jens, mooi werk verricht en zo precies. En dat met een scheef huis ;-)"(MV - januari 2024)

                                                                                                          ***

"De opdracht om binnendeuren met glas in lood in ons huis te plaatsen hebben wij bij Sassi Timmerfabriek uitgezet. Naast de professionel, snelle reactie op de aanvraag, de volledigheid van de offerte en details, het advies, punctualiteit en de uitgebreide mogelijkheden, heeft Sassi de opdracht perfect uitgevoerd. Dit niveau van vakmanschap is lng niet overal meer te vinden. Echte passie voor het product, de materialen, de details en het van A tot Z afleveren van de opdracht zie je terug in het resultaat. Zelfs de platkopschroeven zitten allemaal exact parallel. Daar heb je generaties plezier van! Bedankt!" (PP - juni 2023) 

                                                                                                            ***

"Hele goede ervaring gehad voor plaatsen volledig op maat gemaakte nieuwe voordeur, balkondeuren en diverse ramen en nieuw glas door het hele huis. Prettige communicatie, heldere offertes, afspraken die strak nagekomen worden en belangrijkste natuurlijk: hoge afwerking en top kwaliteit. Waar andere partijen zich geen raad wisten met hoe op een goede en mooie manier overal HR++ glas in oude jaren ‘60 kozijnen te krijgen (zonder overal uitstekende opdeklatten etc in smallere kozijnen), kwam Sassi direct met een helder verhaal en uitleg hoe ze dat gingen fixen. Vereiste maatwerk dat anderen niet konden leveren. Kost wel wat, maar een verbetering voor vele decennia die recht doet aan de uitstraling van het huis. Echte vakmensen!"(RA - januari 2022)

***

"Sami Sassi en zijn mensen hebben voor ons een huiskamerraam gemaakt in de (monumentale) Amsterdamse School-stijl van de woning. Zij hebben perfect werkt geleverd. Sami is een vakman met oog voor detail, de afwerking van het raam is van hoog niveau. Ook het voortraject verliep prettig, met een uitgebreide offerte en heldere communicatie. Wij zijn, kortom, zeer tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen." (JK - januari 2022)

***

"Wij kunnen Sassi Timmerfabriek van harte aanbevelen. Wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de materialen (kozijnen en deuren), de installatie en prettige manier van contact met de mensen die de klus geklaard hebben. Harde en efficiënte werkers, en ook nog eens heel aardig. Het hele proces is soepel gelopen van begin tot eind" (mevrouw StB - december 2021).

***

"Sassi heeft precies volgens afspraak een prachtige dubbele deur pui geplaatst. Dit i.p.v. de oude garagedeur. Snel, efficiënt, vakkundig en bijzonder mooi afgewerkt. We zijn zeer tevreden met het resultaat" (JKdJ - maart 2021)

***

"Wij hebben openslaande tuindeuren laten maken door Sassi Timmerfabriek. Het resultaat is prachtig. Aan details wordt gedacht. Communicatie is duidelijk en er worden goede en heldere afspraken gemaakt. Aanrader!" (JT - januari 2021)

***

"Bij de verbouwing van onze woning uit begin 20e eeuw hebben wij in Sami Sassi een zeer goed meedenkende vakman gevonden. Hij en zijn team hebben een fantastisch klus gedaan. Ons huis straalt weer zoals het oorspronkelijk ook heeft moeten zijn. Kan iedereen deze vakmensen aanraden. Ook de service na levering is top geweest" (MV - april 2020).